Autentisk Transformation

1 dags workshop

Trænger du til et feminint powerboost?

På denne workshop vækker og aktiverer vi den livsenergi, som vi alle er forbundet til, og som strømmer gennem vores kroppe og alt levende.

Gennem bevægelse, lyd og bevidsthedsarbejde, frisætter vi blokeret energi som ikke længere tjener os, og vækker den iboende feminine kraft og visdom til live.

Vi arbejde med lyst, grænser og manifestation af DIG i verden!

Når vi arbejder på at balancere og tune den energetiske krop, kan vi lade det energiflow strømme igennem os, som kendetegner vores naturlige tilstand, hvorfra vi kan leve det fulde potentiale af, hvem vi er.

Når vores livsenergi flyder frit, kan vi være mere til stede i nuet, og blive til den bedste og mest livfulde, blomstrende version af os selv. 

Er du en af de mange kvinder som er begavet med evnen til at mærke andres følelser og al den subtile, ordløse kommunikation, som finder sted imellem mennesker? Oplever du ofte at bruge uhensigtsmæssigt meget energi på at “læse” andre, at opfylde andres (børns/kæreste/arbejdsplads) behov, fordi du ser det, og vil helheden det bedste – og gerne på bekostning af dig selv?

Måske går du og bærer på kreative idéer og smukke drømme, men oplever gang på gang, at du kommer til at sige ja til alle andre end dig selv, med det resultat, at du får sat dig selv bagerst i køen. Måske mærker du at glæden og lysten er blevet en sjælden gæst i en hverdag fyldt med logistik og to do-lister? Måske føler du dig kørt over af hverdagen, og går og venter på den dag, du endelig får taget dig sammen til at.. (fyld selv ind)

Den dag vil vi gerne hjælpe dig til at stå midt i! Ja, vi ønsker for dig at den dag, bliver til hver dag! Vi støtter dig i at foretage en transformerende rejse, som åbner for glæde, autenticitet, passion og mening i din hverdag, og vi har redskaberne til at sætte den bevægelse i gang.

I denne workshop arbejder vi især med at kontakte og frisætte den psykiske energi, som knytter sig til de tre nederste chakras eller energicentre i kroppen, da det er her, vi kvinder ofte oplever blokeringer, som spænder ben for at vi kan leve det liv, vi inderst inde ved, vi var skabt til. De temaer vi møder her handler om:

1) At høre til / føle sig tryg / at have tillid/ at stå fast

2) At kunne mærke sin lyst, sin passion og sin livsglæde

3) At kunne udtrykke sig / sætte grænser / finde balance mellem at give og modtage

Vi er begge uddannede terapeuter og har arbejdet med at bruge kroppen som redskab til frisættelse, forandring og forankring gennem de sidste 10 år. De redskaber, vi bruger er bevægelse/dans og sang inspireret af de traditioner der findes i særlige kulturer, som den afrikanske, den bulgarske, den latinamerikanske eller den mellemøstlige, da de hver især bærer på en særlig energi og visdom. Lyd og bevægelse er direkte og kraftfulde igangsættere af kropslig energi – og så er det både sjovt og berusende dejligt (=:

Du behøver ikke at have erfaring med at synge eller danse, bare du har en lyst og en nysgerrighed på at bruge disse redskaber.

Dagen vil være en kombination af aktive øvelser på gulvet, indre, guidede rejser og refleksion i mindre grupper. Vi holder rammerne om et trygt rum med plads til at undersøge og frisætte de gamle blokeringer, som ikke længere tjener dig.

Du vil forlade workshoppen med røde kinder, svingende hofter og en forbundethed til din egen kraft og dine ressourcer. 

Kom i løst og behageligt tøj og medbring en vandflaske.

Frokost køber vi og spiser sammen.

Sted: Lundingsgade 10, Kbh. Ø.

Tidspunkt: kl. 10:00 – 18:00

Pris: 950 kr.

Når din livsenergi flyder frit, kan du være mere til stede i nuet, og være den bedste og mest livfulde, blomstrende version af dig selv.

Tilmelding

Vil du på venteliste til denne workshop skriv da til kontakt@forvandlingsrum.dk