Dette tilbyder vi

Værktøjer til det liv din sjæl længes efter

Autentisk transformation

Et feminint powerboost

På denne workshop vækker og aktiverer vi den livsenergi, som vi alle er forbundet til, og som strømmer gennem vores kroppe og alt levende.

Gennem bevægelse, lyd og bevidsthedsarbejde, frisætter vi blokeret energi som ikke længere tjener os, og vækker den iboende feminine kraft og visdom til live.

Vi arbejde med lyst, grænser og manifestation af DIG i verden!

sexolog

VÆK DIN INDRE LØVINDE

Hører du hende også kalde?

Hende den vilde, utæmmede og kraftfulde kvinde. Hende der lidenskabeligt æder livet med hud og hår. Hende der rummer de mørkeste sorger og den mest tindrende lykke i sit store, altomfavnende hjerte. Hun som er ældre end tiden selv. Seeren. Heksen. Den vise, kraftfulde kvinde. 

Kom i kontakt med din iboende feminine sensualitet og kraft. Skriv ved interesse for venteliste.

Musikterapi

Forvandling gennem musik

Musik og lyd kan hjælpe os til at give slip på det, som ikke længere tjener os, hvad enten det er smerter, negative tankemønstre, eller stress og traumer.

Og musikken giver os tro, håb og mod, når vi står midt i uvisheden og tager tilløb til at træde ind i en ny og endnu ukendt version af os selv.

I Musikterapi bruger jeg musik og lyd som redskaber til at hjælpe dig med at kontakte og kropsliggøre din naturlige tilstand af ro og balance. Herfra kan du bedre lytte til din egen indre visdom og til kroppens intelligens.

musikterapi